A-
A+

Beyoncé har skrivit musik till tennisfilm

Beyoncé har skrivit en låt till den kommande filmen 'King Richard' som handlar om tennisstjärnan Serena Williams tränare och pappa Richard Williams (bilden). Arkivbild.
Beyoncé har skrivit en låt till den kommande filmen "King Richard" som handlar om tennisstjärnan Serena Williams tränare och pappa Richard Williams (bilden). Arkivbild.
MusikTT

Annons

Annons

Beyoncé har skrivit och spelat in en ny låt till Will Smiths kommande film "King Richard" om tennistränaren och pappan till de framgångsrika tennisstjärnorna Serena och Venus Williams, uppger NME.

Filmen, där Will Smith spelar huvudrollen som pappan, har fått familjen Williams godkännande och går upp på de amerikanska biograferna senare höst. Beyoncés låt till filmen heter "Be alive". Den spelas under eftertexterna och är skriven tillsammans med artisten Roc Nation signee Dixon, uppger Los Angeles Times.

I en intervju med Harper's Bazaar nyligen antydde Beyoncé att hon jobbat på ny egen musik de senaste 18 månaderna. Hon sade också att hennes nya låtar kommer att hjälpa fansen att hitta ett sätta att fly från pandemin.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!