A-
A+

Bob Hund tillbaka på Helsingborgs stadsteater

Rockbandet Bob Hund intar för tredje gången i rad Helsingborgs stadsteater med föreställningen 'Bobhundshow'. Arkivbild.
Rockbandet Bob Hund intar för tredje gången i rad Helsingborgs stadsteater med föreställningen "Bobhundshow". Arkivbild.
MusikTT

Annons

Annons

Rockbandet Bob Hund intar för tredje gången i rad Helsingborgs stadsteater med föreställningen "Bobhundshow".

Föreställningen är den avslutande delen i det samarbete mellan bandet och teatern som inleddes 2020 med "Bobhundteaterkonsert" och som därefter fortsatte 2021 i form av "Bobhundmusikal – för folk med tinnitus i hjärtat."

"Vi är lika som dur och moll. Detta har under mer än 30 års tid alstrat melodier, texter, sång, dans, gräl och ljus från scen. Att få tillfället att göra en prototyp för en ny show i hemstaden känns självklart", säger bandets sångare Thomas Öberg i ett pressmeddelande.

Precis som tidigare står Kajsa Giertz, teaterchef på Helsingborgs stadsteater, för regi – och föreställningens scenografi är hämtad från pjäsen "Amadeus".

"Bobhundshow" spelas på Helsingborgs stadsteater under stads- och innovationsmässan H22 City Expo den 4-5 juni samt den 8-9 juni.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.