A-
A+

Bow Wow vann över Soulja Boy i hajpad battle

Rapparen Bow Wow gick ut som segrare efter sin låt-battle mot rivalen Soulja Boy. Arkivbild.
Rapparen Bow Wow gick ut som segrare efter sin låt-battle mot rivalen Soulja Boy. Arkivbild.
MusikTT

Annons

Annons

Soulja Boy hade en enorm hit med 'Crank dat' i början av 00-talet och är en av förgrundsgestalterna till de senare årens så kallade 'soundcloud rap'. Men enligt en majoritet på internet förlorade han sin battle mot Bow Wow. Arkivbild.
Soulja Boy hade en enorm hit med "Crank dat" i början av 00-talet och är en av förgrundsgestalterna till de senare årens så kallade "soundcloud rap". Men enligt en majoritet på internet förlorade han sin battle mot Bow Wow. Arkivbild.

En majoritet på twitter har tillsammans med Billboard korat Bow Wow som vinnare i hans musikbattle mot Soulja Boy i "Verzuz" som gick av stapeln den 26:e juni.

Programkonceptet började som en livesänd DJ battle men utvecklades till att inkludera rappare och R&B-artister och har sedan starten i början av coronapandemin blivit omåttligt populärt i USA tack vare sociala medier.

600 000 fans såg livesändningen på Instagram när de två rapparna, som båda hade sina största framgångar i början av 2000-talet, möttes i Los Angeles efter att ha utbytt förolämpningar på sociala medier.

Förutom äran stod även Soulja Boys röda Lamborghini på spel inför mötet.

Några av de mest populära "Verzuz" har varit Gucci Mane vs Young Jeezy och Brandy vs Monica.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!