A-
A+

Brady skämtade om Trump-förlust – med Biden

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady i talarstolen med USA:s president Joe Biden vid sin sida och laget bakom sig.
Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady i talarstolen med USA:s president Joe Biden vid sin sida och laget bakom sig.
Amerikansk fotbollTT-AFP-Reuters

Tom Brady skämtade om Donald Trumps ovilja att erkänna valförlusten i det amerikanska presidentvalet när superstjärnan, tillsammans med sitt NFL-mästarlag Tampa Bay Buccaneers, besökte nuvarande presidenten Joe Biden i Vita huset.

Annons

Annons

Det var inte många som trodde att vi kunde vinna. Faktum är att jag tror att omkring 40 procent av folket fortfarande inte tror att vi vann, sade Brady skämtsamt, ifylld av Biden.
Jag kan förstå det, sade presidenten ackompanjerad av skratt.

Omkring 53 procent av de republikanska väljarna anser att republikanen Trump var den egentliga vinnaren i presidentvalet i november förra året och att demokraten Biden vann på grund av olagliga röster, enligt en opinionsundersökning genomförd av Ipsos på uppdrag av nyhetsbyrån Reuters i mitten av maj.

Tom Brady har känt Donald Trump i flera år. Inför det amerikanska presidentvalet 2016, som Trump vann, sade sig quarterbacken äga en Trump-keps. Under 2017 höll Brady inte med Trump i den tidigare presidentens kritik mot spelare som knäböjde mot rasism i samband med NFL-matcher.

Tampa Bay Buccaneers besegrade Kansas City Chiefs med 31–9 i NFL-finalen Super Bowl tidigare i år.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!