A-
A+

Britney Spears bryter tystnaden: Chockad

Britney Spears skriver på Instagram att hon är 'lite chockad' efter beslutet om skilsmässa. Arkivbild.
Britney Spears skriver på Instagram att hon är "lite chockad" efter beslutet om skilsmässa. Arkivbild.
MusikTT

Nu bryter Britney Spears tystnaden om skilsmässan med Sam Asghari. I ett inlägg på Instagram skriver stjärnan: "jag kunde inte ta smärtan mer ärligt talat!!!".

Annons

Inlägget på Instagram kommer dagen efter att Sam Asghari (vars dopnamn är Hesam) offentligt bekräftat att paret skiljer sig.

"Som alla vet är Hesam och jag inte längre tillsammans", skriver Britney Spears i sitt inlägg. "6 år är en lång tid att vara tillsammans med någon så, jag är lite chockad men... jag är inte här för att förklara varför för ärligt talat har ingen annan något att göra med det!!! Men, jag kunde inte ta smärtan mer ärligt talat!!!".

E Online uppger att den 41-åriga popstjärnan hävdar att hon har försökt "spela stark alldeles för länge" och att hennes inlägg på sociala medier "kan verka perfekta men det är långt ifrån verkligheten".

"Jag skulle älska att visa mina känslor och tårar över vad jag verkligen känner men av någon anledning har jag alltid varit tvungen att dölja mina svagheter. Det är meningen att man ska vara förbehållslöst älskad... inte med förbehåll!!!!".

Britney Spears och Sam Asghari hann vara gifta i ett år innan nyheten om parets separation offentliggjordes den 16 augusti.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.