A-
A+

"Call of duty" släpper ny version av "Warzone"

Bild ur kommande 'Call of duty: Modern warfare 2'. Pressbild.
Bild ur kommande "Call of duty: Modern warfare 2". Pressbild.
SpelTT

Förstapersonsskjutaren "Call of duty" laddar om i höst. Förutom ett nytt spel i huvudserien väntar en ny variant av den populära flerspelarvarianten "Warzone", som också kommer att släppas till mobilen.

Annons

Annons

Det ser ut att som vanligt vara välgjort, påkostat och bombastiskt i kommande "Call of duty: Modern warfare 2", nästa huvuddel i den långlivade spelserien, som släpps den 28 oktober.

Senaste spelet i serien, "Vanguard", lyckade inte nå samma höga försäljningstal som serien brukar stoltsera med, och utgivaren Activision Blizzard har dessutom dragits med skandaler och stämts av delstaten Kalifornien över brister i arbetsmiljön.

Med "Call of duty: Modern warfare 2" hoppas företaget vända blad och kallar det "en ny era" för serien. Berättelseläget kretsar kring kapten John Price och hans grupp elitsoldater. Undervattensstrider, höghöjdsanfall och smygaruppdrag utlovas, tillsammans med ett nytt samarbetsläge där gruppdynamiken sätts på prov.

En ny version av gratistillägget "Warzone", som fyllde två år i mars och som har nått över 100 miljoner spelare, är också under utveckling. "Warzone 2.0" kommer att lanseras vid sidan om det ursprungliga "Warzone" någon gång i slutet av året. En mobilvariant av spelläget är också under utveckling, men har ännu inte fått något släppfönster.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.