A-
A+

Carola slår tillbaka mot SVT: "Var visst redo"

SVT ger Carola skulden för schabblet med leveransen av den svenska juryns poäng i Eurovision song contest.
SVT ger Carola skulden för schabblet med leveransen av den svenska juryns poäng i Eurovision song contest.
TvTT

Det var Carola Häggkvist som fick prestigeuppdraget att leverera röstsiffrorna från den svenska jurygruppen i Eurovision song contest, men när det väl var dags att presentera Sveriges tolva gick det inte helt som på räls.

Annons

Annons

"Nu är det dags" hörs Carola säga i direktsändningen inför 200 miljoner tittare samtidigt som en ljudteknikers arm kommer in i rutan för att rätta till en mikrofon.

Den olyckliga inledningen fick stjärnan att skratta nervöst och när hon skulle berätta om att hon tack vare sina egna bedrifter i tävlingen – det är i år 30 år sedan Carola vann ESC med låten "Captured by a Lovestorm" – mycket väl kunde sätta sig in i den spänning som artisterna känner i green room, snubblade hon upprepade gånger på det engelska ordet contestants (tävlande).

Ooh, jag är lite nervös, men kom ihåg att vi alla är vinnare som bär musikens gåva tillsammans. Så var tacksamma, Gud välsigne er, avslutade hon.

På SVT ger man Carola skulden för fadäsen och skriver på sin hemsida "att när det väl var dags så var hon inte helt redo".

Det får stjärnan att reagera och i ett Instagraminlägg skriver Carola: "Nu måste jag försvara mig! Jag var verkligen redo. Kära nån, vad är det frågan om egentligen när jag ser att SVT lägger över teknikfadäsen på mig?! Jag blir uppriktigt illa till mods över agerandet."

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!