A-
A+

Chicago kom ikapp och vann i förlängning

Chicagos Brandon Hagel satte det avgörande målet i förlängningen.
Chicagos Brandon Hagel satte det avgörande målet i förlängningen.
IshockeyTT

Nashville inledde NHL-mötet i Chicago starkt och inför den avslutande perioden ledde bortalaget med 3–1.

Men med en rush i tredje kom Chicago ikapp vilket ledde till ett avgörande i förlängning – där hemmalaget vann.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nashville inledde den tredje perioden med att utöka sin ledning till 4–1. Men sedan kvitterade Chicago då tre puckar gick in på tre minuter och matchen togs till förlängning. Där satte Chicagos Brandon Hagel det avgörande 5–4-målet.

Jag tycker att vi spelade riktigt bra fram till dess, vi tappade kontrollen lite och det liksom bara hände. Saker som inte borde ha hänt hände. Men så kan det vara, vi lämnar det bakom oss nu och går vidare, säger Nashvilles finländare Mikael Granlund.
Vi hade en bra tillfälle att ta två poäng, men vi fick bara med oss ett i kväll. Det är vårt fel, säger han.

Lagen möts åter natten mot lördag svensk tid, och även Nashvilletränare John Hynes väljer att blicka framåt snarare än att gräma sig över förlusten.

Den här tiden på säsongen bli det känslosamt, men fick med oss en poäng och vi gjorde mycket som var bra. Vi spelade helt klart en bra match. Men under tredje perioden såg det ut som att vi lättade på gasen lite och det är nåt som man inte kan göra mot något lag, säger Hynes.
Så här lång in i säsongen gäller det bara att vinna. Och när man förlorar så här gäller det att ta ned sig lärdomarna och gå vidare, fortsätter han.

Nashvilles Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm noteras för varsin assist.

Nashville ligger efter matchen på plats fyra i centrala divisionen, medan Chicago återfinns på plats sex, bara tre poäng bakom. De fyra bästa lagen i varje division (västra, centrala, östra och norra) går till slutspel.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Bli medlem och prova Arturs music-quiz