A-
A+

Covid-utbrott pausar "GoT"-inspelning

Många serier i Storbritannien tvingas pausa sina inspelningar på grund av Covid-19. Bland dem den kommande 'House of the dragon'. En ursprungsberättelse om 'Game of thrones'. Bilden föreställer drakskallar från en 'Game of thrones'-utställning i Irland 2019. Arkivbild.
Många serier i Storbritannien tvingas pausa sina inspelningar på grund av Covid-19. Bland dem den kommande "House of the dragon". En ursprungsberättelse om "Game of thrones". Bilden föreställer drakskallar från en "Game of thrones"-utställning i Irland 2019. Arkivbild.
TVTT

Annons

Annons

Inspelningen av "House of the dragon", HBO:s kommande ursprungsberättelse från "Game of thrones"-universum, har tvingats att ta paus. Anledningen är ett utbrott av covid-19, rapporterar Deadline.

Serien utspelar sig 300 år före händelserna i "Game of thrones" och spelas in i Storbritannien.

"House of the dragon" är inte den enda serie som tvingats till produktionsstopp i England den senaste tiden. Inspelningen av den andra säsongen av "Bridgeton" stängdes ned två gånger under en vecka efter en Covid-smitta. Även Netflix musikal "Matilda" var tvungen att pausa inspelning efter liknande omständigheter.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!