A-
A+

Dags för Monstret att ta av sig masken

Bakom monstermasken dolde sig ingen mindre än Kikki Danielsson. Pressbild.
Bakom monstermasken dolde sig ingen mindre än Kikki Danielsson. Pressbild.
TvTT

Efter några veckors vilda och mer eller mindre fantasifulla gissningar från juryn visade det sig till slut vara Kikki Danielsson som dolde sig bakom Monstret.

Annons

Annons

Annons

Annons

Halvvägs in i säsongen av "Masked Singer" var det i kväll Enhörningen, Godisautomaten, Sjöbjörnen och Monstret som gjorde upp om kvartsfinalplatserna.

Efter det första framförandet fick Godisautomaten och Sjöbjörnen flest röster av programmets publikpanel och fick duellera om en fördel i nästa veckas kvartsfinal.

I "förlorarduellen" mellan Enhörningen och Monstret var det till slut Monstret som drog det kortaste strået och tvingades ta av sig masken. Och där dolde sig alltså schlagersångerskan Kikki Danielsson, vilket både Nour El-Refai och Pernilla Wahlgren i juryn till slut listade ut.

Hittills har Sven Melander, Christina Schollin, Lotta Schelin och Victoria Silvstedt fått lämna tävlingen. Fortfarande återstår för juryn att avslöja vilka det är som döljer sig bakom Voodoodockan, Enhörningen, Godisautomaten, Draken, Roboten, Korpen och Sjöbjörnen.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?