A-
A+

Dags för Sanna att ta plats på allsången

Skåningarna Eric Saade och Sanna Nielsen fann varandra under Allsång på Skansen.
Skåningarna Eric Saade och Sanna Nielsen fann varandra under Allsång på Skansen.
TvTT

Schlagerdängor, folkmusik och sommarsval soul var några av ingredienserna i kvällens "Allsång på Skansen". Samt en barfota programledare i högform.

Annons

Annons

Sabina Ddumba uppträder med sången 'Damn Good Woman' under tisdagens Allsång på Skansen.
Sabina Ddumba uppträder med sången "Damn Good Woman" under tisdagens Allsång på Skansen.

Solen sken över den glest sittande Skansenpubliken även i säsongens andra allsångskväll. På scenen stod bland andra Sabina Ddumba, Eric Saade, Uno Svenningsson och schlagerräven Lasse Holm.

För Kattarps stolthet, som programledaren Sanna Nielsen benämnde Eric Saade, var det ett decennium sedan han senast gästade programmet. Tio år äldre och enligt egen utsago en hel del klokare bjöd han den här gången publiken på sin mellolåt "Every minute" och allsång till åttiotalshiten "Vill ha dig".

Sanna Nielsen passade kvällen till ära på att slänga in en hyllning till sig själv som 25-årsjubilerande artist. I numret "Sanna från Bromölla", som skrivits av Calle Norlén, sammanfattade hon på ett humoristiskt sätt sin långa men inte helt spikraka karriär.

Även nyligen bortgångne kompositören och vissångaren Gösta Linderholm uppmärksammades under kvällen med ett potpurri av sina många melodier.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!