A-
A+

Dålig carbonara stoppade svenskens segerjakt

-
GolfTT

Nyblivna golfproffset Tim Widing var i ledning inför sista dagens spel på Challengetouren. Men en dålig carbonara stoppade en magsjuk Widing – som inte kom till start i tid.

Annons

Annons

Det är tidningen Svensk Golf som rapporterar om Tim Widings minst sagt olyckliga slut på tävlingen i Österrike. 24-årige Widing, en av Sveriges mest lovande amatörer som nyligen tog examen från University of San Francisco och blev proffs, ledde på 15 slag under par när han skulle äta middag på lördagskvällen.

Han beställde hem en carbonara till hotellrummet och drabbades snart av magbesvär och illamående. Efter en sömnlös natt försökte Widing ändå komma till start, men det gick inte och han diskvalificerades.

Tog en sista sväng till toaletten och åkte iväg. Tyvärr kom jag inte långt innan jag behövde stanna igen, och när jag väl kom till golfbanan var det för sent. Jag ville så gärna slutföra tävlingen och kämpa igenom det, men till slut blev det för mycket och det gjorde att jag inte kunde komma till start i tid, säger han till Svensk Golf.

Widing gick därmed miste om möjligheten att ta sin första seger i fjärde turneringen som proffs.

Jag älskar den här sporten och jag har valt att inte se det negativa med den här veckan, jag kommer jobba vidare på det positiva och vara tillbaka ännu bättre, säger han.

Challengetouren är undertour till Europatouren.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!