A-
A+

De tog hem årets Rockbjörnar

Molly Sandén vann utmärkelsen årets kvinnliga artist. Arkivbild.
Molly Sandén vann utmärkelsen årets kvinnliga artist. Arkivbild.
MusikTT

Benjamin Ingrosso och Molly Sandén blev de stora vinnarna när årets Rockbjörnar delades ut på söndagskvällen.

Det här betyder jättemycket, just eftersom det är fansens pris, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet.

Annons

Annons

Molly Sandén och Benjamin Ingrosso kammade hem utmärkelsen årets kvinnliga respektive manliga artist under söndagens upplaga av Rockbjörnen, där Aftonbladets läsare röstat fram sina musikfavoriter under det gångna året.

Det är tredje gången som såväl Ingrosso som Sandén tar hem priset. Molly Sandén vann även priset årets fans – ett pris hon gav till de fans som fanns på plats i publiken på Mosebacke i Stockholm.

Också Benjamin Ingrosso tog hem ytterligare ett pris: årets svenska låt med ”Allt det vackra”.

Jag längtar till allting blir normalt igen och vi kan gå ut och spela inför alla er och bjuda på en megakonsert, säger han till Aftonbladet.

Clara Klingenström, som fick en stor hit med låten "Behöver inte dig i dag" i Melodifestivalen, fick sin första Rockbjörn: årets genombrott. Låten har tidigare i sommar legat etta på Svensktoppen och är också den låt från Melodifestivalen som har strömmats näst mest efter Tusses vinnarlåt.

Under söndagens gala, som på grund av pandemirestriktioner i år arrangerades i mindre format inför en publik på 500 personer, uppträdde även bland andra Smith & Thell, Myra Granberg och Zara Larsson.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!