Degerfors tappade sena poäng

Degerfors deppar efter poängtapp. Arkivbild.
Degerfors deppar efter poängtapp. Arkivbild.
FotbollTT

En seger på de fyra senaste.

Degerfors har fått poängfrossa i jakten på allsvenskt spel efter 1-1 borta mot Trelleborg.

Vi får skylla oss själva, säger Victor Edvardsen.

Annons

www.krisinformation.se

Annons

www.krisinformation.se

Med fem omgångar kvar att spela har Degerfors fått lite grus i maskineriet.

I den svåra bortamatchen mot nedflyttningshotade Trelleborg på Vångavallen blev det lika på ett efter en rafflande avslutning.

När hemmalagets Mouhammed-Ali Dhaini synade det röda kortet efter dryga timmens spel, efter att ha satt en hög spark i ansiktet på en Degerforsspelare, lade serieledarna in en växel till.

20 minuter från slutet kom också 1-0 när Victor Edvardsens vänsterinlägg gick rakt in i mål på den blöta gräsmattan, anfallarens 15:e fullträff för säsongen.

Degerfors såg också ut att gå mot seger men i den femte stopptidsminuten kvitterade Carl Björk efter en fast situation där bollen gick som en flipperkula i gästernas straffområde. 1-1-resultatet innebär att Degerfors med fem omgångar kvar leder superettan en poäng före Halmstad. Ner till Jönköpings Södra på kvalplatsen, som har en match i handen, är det nio poäng.

Vi har chanser att döda matchen men gör inte det. Vi får skylla oss själva. Det är spel mot ett mål och de parkerar bussen. Vi gör 1-0 och har dunderkontroll. Vi får skylla oss själva. Det är för dåligt, säger Edvardsen till Dplay.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons