-
+

Döda och skadade i flera knivdåd i London

Polis vid platsen för ett av dåden Croydon i London. Bilden är tagen på fredagen.
Polis vid platsen för ett av dåden Croydon i London. Bilden är tagen på fredagen.
StorbritannienTT

Två personer har dödats och elva har skadats i flera olika knivdåd runt om i den brittiska huvudstaden London. Dåden har skett under ett dygn.

Annons

Annons

Polis säger att man inte hittat något samband mellan dåden, som inträffade under fredagen och lördagen. Den första vågen av dåd inträffade i Croydon i södra London

Tyvärr har vi i kväll sett ett antal onödiga och helt avskyvärda våldsamma bråk, ett av dem har tragiskt nog resulterat i förlusten av ett liv, säger Nicky Arrowsmith vid polisen, till BBC, med hänvisning till att en 22-årig man dött av knivskador.

På lördagskvällen hittades två knivskadade män i nordvästra London. En av männen avled av skadorna, medan läget var kritiskt för den andre.

Polis uppmanar dem som har information om dåden att kontakta polisen.

Vi arbetar nära våra områden eftersom de är avgörande för att förstå vad som pågår lokalt.

Polisen har satt in extra resurser i området för att förebygga ytterligare våld. Patruller fick utökade rättigheter att stanna och visitera människor fram till lördagsmorgonen i Croydon.

Våra poliser fortsätter att arbeta dygnet runt för att identifiera och jaga gärningsmän, ställa förövare inför rätta, stötta offer, få bort vapen från gatan, engagera och lugna allmänheten och hålla våra områden säkra i London.

Två personer har hittills gripits enligt polis.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss