A-
A+

Doktor Mouna får lämna "Let's dance"

Mouna Esmaeilzadeh och hennes danspartner Tobias Wallin fick lämna 'Let's dance' på lördagen.
Mouna Esmaeilzadeh och hennes danspartner Tobias Wallin fick lämna "Let's dance" på lördagen.
TvTT

Temat är 1990-tal och nostalgin flödar när "Let's dance" har hunnit halvvägs in i säsongen. För Filip Dikmen, som höll på att åka ur programmet förra veckan, slutade kvällen med årets första fullpoängare. Doktor Mouna fick lämna.

Annons

Annons

Filip Dikmen tog revansch från förra veckans bottennapp och slog till med full pott. Pressbild.
Filip Dikmen tog revansch från förra veckans bottennapp och slog till med full pott. Pressbild.

Juryn har skruvat upp förväntningarna ett snäpp med sex par kvar i tävlingen. Nu ska hållning, balans, kroppskontroll, koordination, timing och tempoväxlingar sitta i det närmaste perfekt.

Men med undantag av Filip Dikmens jive, som inhöstade tre tior från juryn, var Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving inte överdrivet imponerade av kvällens framföranden.

För första gången skulle paren också dansa två danser. Efter genomförd standarddans var det dags för ett "gruppbattle" där Backstreet Boys mötte Spice Girls.

Vi har bedömt kreativiteten, hur de utnyttjat musiken, samspelet och hur många "90-tals moves" de använde, sade juryns ordförande Tony Irving.

Efter en stunds överläggning var juryn överens om att det var pojkbandsgruppen, bestående av Eric Saade, Mouna Esmaeilzadeh och Filip Dikmen, som lyckats bäst, vilket betydde 12 extra poäng som de tre dansparen fick dela på.

När juryns poäng räknats ihop med tittarrösterna var det till slut Markus Granseth som för tredje gången hamnade i duell där han fick möta doktor Mouna – som också hon hängt på fallrepet tidigare.

Duellen avgörs enbart av tittarröster och dem fick Markus Granseth flest av för sin American smooth till tonerna av Roxettes ”Joyride”. Det betyder att det var hjärnforskaren och tv-profilen Mouna Esmaeilzadeh som fick lämna "Let's dance".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.