A-
A+

Don Demina hämtar kraft i "Lejonkungen"

Anis Don Demina kom näst sist i förra veckans 'Let's dance'. 'Jag skulle gärna slippa stå i duell den här veckan', säger han.
Anis Don Demina kom näst sist i förra veckans "Let's dance". "Jag skulle gärna slippa stå i duell den här veckan", säger han.
TvTT

Han har Simba tatuerad på armen. Nu ska Anis Don Demina dansa sig kvar i "Let's dance" till musiken från "Lejonkungen".

Den filmen betyder väldigt mycket på ett personligt plan, säger han.

Annons

Annons

Annons

Annons

Anis Don Demina visar upp sina 'Lejonkungen'-tatueringar. 'När min pappa gick bort fick filmen en annan innebörd', säger han.
Anis Don Demina visar upp sina "Lejonkungen"-tatueringar. "När min pappa gick bort fick filmen en annan innebörd", säger han.

Anis Don Demina var förra veckan nära att få lämna TV4:s "Let's dance" Efter segern i duellen mot Martin Melin njuter artisten och Youtube-profilen än mer av sin medverkan i programmet.

Helt plötsligt uppskattar man varenda minut, för man vill inte att det ska ta slut, säger Anis Don Demina.

Att just han hängde löst förvånar inte Don Demina, som i år synts flitigt i tv-rutan – inte minst som hyllad programledare i Melodifestivalen.

Alla är superduktiga och alla har sin charm, och då kan det verkligen gå hur som helst. Det var bara att ta sig an det och vi tog ju oss vidare, det är vi väldigt glada för. Men jag skulle gärna slippa att stå i duell den här veckan, säger han.

Dansar till "Lejonkungen"-låt

Veckans tema i "Let's dance" är Disney. Anis Don Demina ska dansa till "Lejonkungen"-låten "Snart är det jag som är kung" – en film som han har en nära relation till.

Jag har tatuerat hela ena armen med Simba, Timon och Pumba. När jag växte upp var det en film som gav mig självförtroende.

Filmens betydelse för honom förändrades sedan när hans pappa gick bort.

Det är så fint i "Lejonkungen" när Simbas pappa kommer ner från himlen och ger honom pepp. Jag tror att alla som har förlorat någon kan relatera till det.

TT: Tror du det kommer att bli känslosamt på lördag?

Det kan nog bli så ja, det tror jag.

Annons

Annons

Fartfyllt dansnummer

Taktiken för att undvika ännu en duell är att "vara sig själv" och att "visa upp en bra dans", berättar Anis Don Demina.

Han och danspartnern Katja Luján Engelholm tar sig an en jive.

Det blir väldigt fartfyllt, glatt och härligt – precis som filmen är, säger han.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?