A-
A+

Drake om konsert-tragedin: "Brustet hjärta"

Drake. Arkivbild.
Drake. Arkivbild.
NöjeTT

Annons

Annons

Rapstjärnan Drake har nu för första gången uttalat sig sedan katastrofen på festivalen Astroworld i Houston i fredags. Han stod på scenen tillsammans med rapparen Travis Scott då kaos och trängsel uppstod vilket ledde till att åtta personer omkom och 25 personer fick föras till sjukhus.

I ett inlägg på Instagram skriver Drake att han ägnat de senaste dagarna åt att försöka greppa den "förkrossande tragedin".

"Jag hatar att behöva ta till den här plattformen för att uttrycka en så ömtålig känsla som sorg, men det är där jag befinner mig. Mitt hjärta är brustet för familjerna och vännerna till de som förlorat sina liv och för alla de som lider. Jag kommer att fortsätta att be för dem alla, och jag ska vara tillgänglig på de sätt jag kan", skriver han.

Drake ingår i flera stämningsansökningar som riktas mot Travis Scott och arrangören Live Nation. Totalt har hittills närmare ett 40-tal stämningar lämnats in där arrangörerna anklagas för otillräckliga säkerhetsåtgärder trots att man visste att konserten riskerade bli stökig.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.