A-
A+

En av stämningarna mot Marilyn Manson ogillas

Fyra kvinnor har lämnat in stämningsansökningar mot Marilyn Manson. Nu avskriver en domare ett av fallen. Arkivbild.
Fyra kvinnor har lämnat in stämningsansökningar mot Marilyn Manson. Nu avskriver en domare ett av fallen. Arkivbild.
MusikTT

Annons

Annons

En av de fyra kvinnor som lämnat in stämningsansökningar gällande sexbrottsanklagelser mot artisten Marilyn Manson har fått sin ansökan ogillad vid en domstol i Kalifornien i USA, skriver NME.

Kvinnan, som anklagar Manson för våldtäkt och dödshot 2011, hävdar att hon har förträngt sina minnen från händelsen fram till februari i år, när hon läste en artikel om andra anklagelser mot artisten.

Enligt domaren räcker det inte att åberopa förträngda minnen. Det krävs också specifika uppgifter om när bortträngningen började, vilka minnen det handlar om, hur de uppdagats och varför upptäckten av förträngningen inte skedde tidigare.

Den anonyma kvinnan, som är en tidigare flickvän till artisten, har fått 20 dagar på sig att lämna in kompletterande uppgifter, vilket hon kommer att göra, enligt hennes advokater.

"Game of thrones"-skådespelaren Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithline och Mansons tidigare assistent har också lämnat in stämningar gällande sexbrott. Manson, som egentligen heter Brian Warner, har förnekat alla anklagelser.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.