A-
A+

Florida tillbaka efter förlustsvacka

Floridas Frank Vatrano gör mål på Semjon Varlamov i Islandersmålet.
Floridas Frank Vatrano gör mål på Semjon Varlamov i Islandersmålet.
IshockeyTT

Florida gjorde 4–0 i första perioden mot New York Islanders i NHL-ishockeyn. Med ytterligare två mål mot ett enda av Islanders fick laget sin första seger efter fyra förluster.

Annons

Annons

I kväll kontrollerade vi hela matchen. Vi kom ut med bra ben och tog bra beslut, säger Patric Hörnqvist, som gjorde ett mål och en assist, under presskonferensen efter matchen.
I de senaste fyra matcherna har vi jagat. Det var skönt att ta ledningen och få tillbaka lite självförtroende, fortsätter han.

Floridas lagkapten, finländaren Aleksander Barkov, lämnade isen skadad i andra perioden, efter att ha krockat med Islanders Scott Mayfield.

Det är tufft att se en sån kille skadas. Han är vår ledare och vår bäste spelare. Vi behöver honom för att komma dit vi vill, säger Hörnqvist.

Floridatränaren Andrew Brunette säger att en uppdatering kring skadeläget kommer under onsdagen.

San Jose vann med 4–1 över Minnesota. San Joses Erik Karlsson gjorde ett mål och Joel Eriksson Ek gjorde ett för Minnesota, assisterad av Jonas Brodin.

Det var verkligen en lagseger. Jag tycker att alla kedjor gav oss något i kväll. Jag tycker att allt försvarsspel var fantastiskt och vi hade bra målvaktsspel, säger San Joses tränare Bob Boughner.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.