Gamla deltagare mot nya i "Paradise hotel"

Diana Moseni varnar för den 'sjukaste säsongen någonsin'.
Diana Moseni varnar för den "sjukaste säsongen någonsin".
TvTT

Tio förhoppningsfulla deltagare checkar in i "Paradise hotel". I efterhand beskriver de säsongen som "den sjukaste någonsin".

Jag tror inte svenska folket är redo för vad som komma skall, säger Diana Moseni.

Annons

Annons

Filippa Kronholm kände konkurrens från veteranerna.
Filippa Kronholm kände konkurrens från veteranerna.
Deltagarna i årets 'Paradise hotel'. Från vänster: Diana Moseni, Mikail Maarofi, Filippa Kronholm, Sebastian Månsson, Simon Weidersjö, Andrea Contreras, Filippa Kronholm. Sittande: Alexander Ekdahl, Malte Grkovic, Filippa ”Blomman” Blomqvist.
Deltagarna i årets "Paradise hotel". Från vänster: Diana Moseni, Mikail Maarofi, Filippa Kronholm, Sebastian Månsson, Simon Weidersjö, Andrea Contreras, Filippa Kronholm. Sittande: Alexander Ekdahl, Malte Grkovic, Filippa ”Blomman” Blomqvist.
Arvid Stenbäcken beskriver sig som en hård och stark spelare.
Arvid Stenbäcken beskriver sig som en hård och stark spelare.
'Jag tackar Gud varje dag, men jag är inte låst i en religion', säger Simon Weidersjö, som tycker han framställs som 'lite flummig' i programmet.
"Jag tackar Gud varje dag, men jag är inte låst i en religion", säger Simon Weidersjö, som tycker han framställs som "lite flummig" i programmet.

Tv-kanalen hoppas att hon ska bli en ny tittarfavorit, men själv blev Diana Moseni illa berörd av hur hon framställs i första avsnittet.

Det var så tufft att se att jag fick avbryta och gå ut och ta luft. Det händer mycket kring mig och det blev en chock att återuppleva allting, säger hon.

Tio nya deltagare i "Paradise hotel" får i säsongen konkurrens av tio veteraner, varav åtta kvinnliga deltagare som kallas ""drottningar". Filippa Kronholm kände tydligt av att det var svårt att hävda sig som nykomling.

Jag hade ju velat veta innan att det skulle komma in en massa veteraner. Det här är den tuffaste säsongen för oss tjejer, eftersom det är så många att spela mot, säger hon.

"Blir svettig"

Både Filippa Kronholm och Diana Moseni fasar för hur programmet kommer att klippas, även om de säger att de inte ångrar sin medverkan.

Jag blir svettig bara jag pratar om det. Produktionen har gjort ett fruktansvärt bra jobb. Fram med popcornen säger jag bara, säger Diana Moseni.

Arvid Stenbäcken medverkar för tredje gången. Han beskriver sig själv som en stark spelare och är revanschlysten efter att ha snubblat på mållinjen sist.

Jag spelar hårt och fult för att det är så jävla kul. Sättet jag åkte på i min förra säsong var ohederligt och jag borde ha vunnit. Jag märkte att folk blev livrädda nu när jag klev in i huset, säger han.

Annons

Annons

Framställs som flummig

En som utmärker sig i första avsnittet är Simon Weidersjö. Han säger själv att han framställs som mer "flummig" i programmet än han är i verkligheten. Och att tittarna skulle kunna misstolka det som att han är mer intresserad av killar än tjejer,

Tjejerna var inte så tilltalande för mig på en intim nivå, om jag säger så. Det fanns ingen sexuell attraktion och då kände jag att det är klart jag ska spela med grabbarna. Det kan vara värt att nämna i sammanhanget att jag är heterosexuell. Jag kysser killar i första avsnittet, men det var bara en tokig festgrej.

"Paradise hotel" har premiär på Viaplay och Viafree 21 september.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons