A-
A+

Här är årets deltagare i "Farmen"

Årets deltagare i 'Farmen'. Pressbild.
Årets deltagare i "Farmen". Pressbild.
TvTT

TV4:s långkörare "Farmen" är tillbaka med en ny säsong. I år får bland annat en hovslagare, en skådespelare och ägaren till en däckfirma leva som på 1800-talet.

Annons

Annons

Årets säsong beskrivs av kanalen som "fylld av starka personligheter från hela landet". Den äldsta deltagaren är 68 år och den yngsta 25.

"Det är som alltid väldigt roligt att vara tillbaka med ännu en säsong av Farmen. Årets säsong är en rolig mix av deltagare och den bjuder på intriger, starka känslor och många skratt", säger programledaren Anna Brolin i ett pressmeddelande.

Brolin leder programmet för tredje gången, efter förra årets jubileumssäsong då "Farmen" fyllde 20 år. Vid sin sida har hon Hans Wincent, som agerar mentor för deltagarna.

I "Farmen" bor deltagarna på en gård utan moderna bekvämligheter som internet, el eller rinnande vatten. Varje vecka utses en "storbonde" och två deltagare till förste- och andrekämpe. Dessa två möts i veckans tvekamp där den som förlorar får lämna gården. Den som vinner hela säsongen tilldelas en prissumma på en halv miljon kronor.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.