A-
A+

Här är årets deltagare i "Stjärnorna på slottet"

Sanna Nielsen, Mark Levengood, Pernilla Wiberg, Marcus Samuelsson och Caroline af Ugglas gästar årets säsong av 'Stjärnorna på slottet'. Pressbild.
Sanna Nielsen, Mark Levengood, Pernilla Wiberg, Marcus Samuelsson och Caroline af Ugglas gästar årets säsong av "Stjärnorna på slottet". Pressbild.
TvTT

SVT:s succéprogram "Stjärnorna på slottet" är tillbaka med en ny säsong. Nytt för i år är att man breddar kategorin av stjärnor och släpper in såväl en skidåkare som en kändiskock bland kultur- och nöjesprofilerna.

Annons

Artisten Sanna Nielsen, programledaren och författaren Mark Levengood och artisten Caroline af Ugglas får i sommar sällskap av OS-medaljören Pernilla Wiberg och stjärnkocken Marcus Samuelsson kring middagsbordet på Bäckaskog slott.

"Vi vill bredda konceptet och ser en potential i att personerna kommer från olika områden, vilket kan skapa än mer intressanta möten. Jag är så stolt och otroligt glad för den här bredden av stjärnor som kommer att dela med sig av sina livserfarenheter", säger SVT:s projektledare Anna-Maria Nildén i ett pressmeddelande.

Nytt för i år är också att kocken och programledaren Tareq Taylor, som i flera säsonger har lagat mat åt stjärnorna, tar ledigt och ersätts av den prisade kocken Frida Ronge, känd för att ha skapat sin egen fusion av japansk och nordisk matkultur.

"Tareq tackade nej det här året då han helt enkelt inte fick ihop sitt schema vid inspelningsperioden", säger Anna-Maria Nildén.

Stjärnorna checkar in på Bäckaskog slott i skånska Fjälkinge i sommar. Den artonde säsongen av "Stjärnorna på slottet" får som vanligt premiär vid årsskiftet.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.