A-
A+

HBO Max och Discovery+ slås ihop

Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm 'Batgirl', som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades. Arkivbild.
Leslie Grace spelade huvudrollen i Warner Bros Discoverys 90-miljondollarfilm "Batgirl", som var planerad att ha premiär på HBO Max men som skrotades. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Till våren 2024 kommer HBO Max och Discovery+ att slås ihop till en strömningstjänst för Europa, rapporterar bland andra Variety.

Warner Bros Discovery, som äger de två tjänsterna, har ännu inte uppgett ett namn eller ett pris för den kommande strömningstjänsten. Redan sommaren 2023 ska tjänsten lanseras i USA.

Nyheten kommer tätt efter det att Warner Bros Discovery meddelat att den kommande "Batgirl", som nästan var färdigproducerad för HBO Max, inte får någon premiär.

Nu är framtiden oviss för flera andra kommande serier och filmer som tidigare annonserats från Warner Bros Discovery. Det gäller bland annat filmen "Blue Beetle", som var planerad att få premiär på HBO Max, men senare sköts fram till att få biopremiär 2023. Nu är frågan om även den kommer att skrotas i likhet med "Batgirl", skriver IGN.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.