-
+

Hunter Bidens självbiografi på svenska

I början av april utkommer den skandalomsusade presidentsonen Hunter Bidens självbiografi 'Allt det vackra'. Pressbild.
I början av april utkommer den skandalomsusade presidentsonen Hunter Bidens självbiografi "Allt det vackra". Pressbild.
KulturTT

Den omstridde presidentsonen Hunter Biden utkommer med sin självbiografi "Allt det vackra" i början av april, enligt bokförlaget Polaris.

Annons

Annons

Liksom sin far, tillika USA:s president Joe Biden, har 50-årige Hunter Biden levt ett omtumlande liv. När han var två år skadades han allvarligt i en bilolycka som tog livet av hans mamma och yngre syster. Och 2015 gick storebrodern Beau Biden bort, till följd av hjärncancer, då han var 46 år gammal.

Inför presidentvalet 2020 var Hunter Biden en ständig måltavla för den dåvarande presidenten Donald Trumps kampanj. Han utpekades bland annat för sitt alkohol- och drogmissbruk. Dessutom var Hunter Bidens styrelseuppdrag i ett ukrainskt gasbolag en het politisk potatis. Trump pressade Ukraina att utreda det sistnämnda, vilket sedermera ledde till att han ställdes inför riksrätt.

Enligt pressmeddelandet från Polaris om boken "berättar Hunter utlämnande om sin livsresa, kantad av tragedier och dramatik. Alldeles nyligen en helvetesresa, som höll på att stjälpa hans fars väg mot att bli USA:s 46:e president. Men det är också en berörande skildring av kärlekens kraft och allt det vackra i verkligheten".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss