A-
A+

Ingrosso öppnar upp om barndomen i "Sommar"

Benjamin Ingrosso pratar om kändisskapets baksidor och att växa upp med skilda föräldrar i premiäravsnittet av 'Sommar i P1'. Arkivbild.
Benjamin Ingrosso pratar om kändisskapets baksidor och att växa upp med skilda föräldrar i premiäravsnittet av "Sommar i P1". Arkivbild.
RadioTT

Annons

Annons

Först ut bland årets sommarpratare är artisten Benjamin Ingrosso, född 1997, som väljer att prata om hur barndomen, och hur föräldrarna Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens skilsmässa präglat honom.

Mina föräldrar var oense om de ens skulle behålla mig, säger Benjamin Ingrosso i "Sommar i P1", och beskriver ett hem med vanligt förekommande bråk och kaos innan skilsmässan 2002.
Farsan var ju inte där när jag var liten och jag försökte söka efter någon som kunde vara det. Min mamma var där, hon fick vara båda föräldrarna men hon var också oftast själv ett barn. Hon var mitt ansvar, säger Benjamin Ingrosso i "Sommar i P1".

Enligt Ingrosso använde han showandet som en försvarsmekanism och ett sätt att få föräldrarna att sluta bråka.

I samma avsnitt av "Sommar i P1" pratar Ingrosso även om hur föräldrarnas kändisskap påverkat honom och hur han känt sig deprimerad av anonymt internethat från tidig ålder.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!