A-
A+

Johnson fortsatt sugen på politik

Dwayne Johnson har funderat på att ge sig in i politiken. Arkivbild.
Dwayne Johnson har funderat på att ge sig in i politiken. Arkivbild.
NöjeTT

Filmstjärnan Dwayne "The Rock" Johnson – en av Hollywoods bäst betalda skådespelare – har inte gett upp planerna på Vita huset, berättar han i en ny intervju, där han också kommenterar konflikten med Vin Diesel.

Annons

Annons

Dwayne Johnson utesluter i alla fall inte möjligheten att försöka att bli USA:s president i en intervju med Vanity Fair. En undersökning tidigare i år visade att 46 procent av amerikanerna visat någon form av entusiasm för idén.

(Jag har gjort) lite research och analys för att se vad det här kommer ifrån och hur det skulle kunna se ut i framtiden. Alla tecken är väldigt positiva, exempelvis för 2024 och exempelvis 2028, säger Johnson.

"Bryr mig verkligen"

Han medger att han inte kan någonting om politik, men säger sig ha ledarskapskvaliteter, även om de inte nödvändigtvis gör honom till en fantastisk presidentkandidat.

Jag bryr mig verkligen mycket om vårt land. Jag bryr mig om varenda jävla amerikan vars blod är rött, och det är allas, säger han till magasinet.

Johnson har tidigare luftat idén om ett karriärbyte, bland annat i en intervju med GQ 2017.

Annons

Annons

Osams med Diesel

I Vainty Fair-intervjun berättar han också om konflikten med Vin Diesel, som han spelar mot i "Fast and the furious"-filmerna. Johnson säger att ett krav för att vara med i "Fast & Furious 8" var att han skulle få slippa vara med i samma scener som Vin Diesel.

Jag ville undvika drama. Jag tyckte att det var bäst. För alla, säger han.

Konflikten blev känd i och med ett Instagraminlägg av Johnson som senare togs bort. Johnson säger att han ångrar att han publicerade det, och säger att han och Vin Diesel hade ett möte om meningsskiljaktigheterna – där de kom överens om att de har olika syn på saker och ting.

Jag skulle inte kalla det ett fredligt möte. Jag skulle kalla det ett möte om klarspråk, säger Johnson.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.