A-
A+

Justin Bieber gör stödkonsert i Kalifornien

Justin Bieber är en av artisterna på en stor välgörenhetskonsert den 24 juli i Kalifornien. Arkivbild.
Justin Bieber är en av artisterna på en stor välgörenhetskonsert den 24 juli i Kalifornien. Arkivbild.
MusikTT

Justin Bieber, Tori Kelly och Jaden Smith är huvudartister på välgörenhetskonserten "The Freedom Experience", som äger rum den 24 juli på SoFi Stadium i Inglewood, skriver Billboard.

Annons

Annons

Konserten den 24 juli avslutar det veckolånga initiativet "1DayLA's Covid-19" som syftar till att mobilisera 20 000 volontärer i södra Kalifornien mellan den 18–24 juli. Arrangörer vill erbjuda "hopp och stöd", genom bistånd, kostnadsfria läkarkliniker, hjälp till hemlösa, "tillbaka till skolan"-evenemang, samt genom olika skönhetsprojekt för staden.

"1DayLA och livekonserten "The Freedom Experience" visar på kraften och skönheten i att en stad går samman", säger arrangören Dominic Russo i ett uttalande.

Bieber inspirerades att delta i initiativet på grund av "sin starka övertygelse om att en av de viktigaste saker man kan göra är att ge av sig själv för att tjäna andra", och att "varje förändring börjar med att en individ hjälper en annan och sitt samhälle", enligt Billboard.

Under veckan kommer tiotusentals arbetstimmar att utföras i flera hundra av Los Angeles bostadsområden av de fler än 10 000 volontärer och över 600 organisationer som hittills anmält sig.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!