-
+

Kevin Durant missar ytterligare NBA-match

Brooklyns James Harden och Kevin Durant under en match tidigare i veckan.
Brooklyns James Harden och Kevin Durant under en match tidigare i veckan.
BasketTT

Basketlaget Brooklyn Nets stjärnspelare Kevin Durant missar ytterligare minst en NBA-match på grund av ligans säkerhetsåtgärder att hindra smittspridning.

Annons

Annons

På fredagen lokal tid velade man fram och tillbaka under mötet med Toronto – först tilläts Durant inte att spela eftersom en person han hade haft kontakt med hade lämnat ett otydligt covidtest, sedan släpptes Durant in på planen för att efter drygt två perioder plockas av igen, då kontaktens test visade positivt.

Jag var frustrerad. Vi följer reglerna. Vi testas varje dag så jag förstår inte hela grejen att han inte fick spela, sedan kom in på plan och sedan plockade de av honom, säger Brooklyn-guarden James Harden.
Det är bara för mycket. Det är ganska överväldigande, speciellt när vi är mitt i en tuff match, fortsätter han.

Durant stoppas från lördagens möte med Philadelphia och eventuellt även tisdagens match mot Detroit. Han smittades själv med coronaviruset förra året och hindrades från tre matcher i januari på grund av ligans regler kring smittspårning.

Matchen borde ha skjutits upp tycker jag, om vi ska tala om smittspårning. Han (Durant) var nära oss alla, säger Harden om fredagens möte med Toronto.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss