A-
A+

Keyyo: Skiträdd för att åka ut igen

Kristina 'Keyyo' Petrushina åkte ut i förra veckans 'Let's dance'. Nu har hon fått en ny chans, efter att Carola Häggkvist hoppat av.
Kristina "Keyyo" Petrushina åkte ut i förra veckans "Let's dance". Nu har hon fått en ny chans, efter att Carola Häggkvist hoppat av.
TvTT

Kristina "Keyyo" Petrushina gör comeback i "Let's dance", efter att Carola Häggkvist hoppat av på grund av hälsoskäl.

Men att tacka ja var ingen självklarhet.

Annons

Annons

Annons

Annons

Keyyo laddar upp för sin 'Let's dance'-comeback med värktabletter och choklad, sedan hon skadade sig tidigare under tävlingen.
Keyyo laddar upp för sin "Let's dance"-comeback med värktabletter och choklad, sedan hon skadade sig tidigare under tävlingen.
Jag blev glad men också tudelad, jag visste inte riktigt om jag ville hoppa på. Dans är det roligaste jag vet, men ärligt talat, det var en ganska tuff vecka förra veckan, säger Keyyo till TT.

Med både knä- och nackskada blev förra veckans quickstep smärtsam, och efter en duell mot Filip Lamprecht tvingades den 24-åriga komikern lämna tävlingen. Märkbart tagen sade hon under direktsändningen att hon hade hoppats på en fortsättning.

Jag vet hur mycket mer vi hade att ge, sade hon då.

"Väldigt nervös"

Nu berättar Keyyo att hon fortfarande är "omtumlad och i chock" efter vändningen. Det var först under torsdagen som hon kunde komma i gång med repetitionen av veckans två danser.

Det är snabba puckar, jag är väldigt nervös. Det är så mycket som ska in, det här är två helt nya genrer för mig. Det är så himla roligt, men det är en kamp mot klockan.

Hon känner fortfarande av skadorna i knä och nacke, även om den korta pausen från dansvärlden gjorde gott.

Jag har en dagskur på två Ipren, två Alvedon och två Marabou med Oreosmak. Jag är inte helt återställd men nu känner jag att det bara är att kötta på.

Annons

Annons

Carola: "Så glad"

Sedan det blev klart att Keyyo får komma tillbaka efter avhoppet har hon mycket stöd från fans och vänner. Bland andra Carola Häggkvist har hyllat henne i ett inlägg på Instagram: "Hurra – detta är det bästa som kunde hända just nu. Jag är så glad! Jag hade på känn i måndags att nånting gott skulle komma ut ur detta", skrev schlagerdrottningen.

Men hur det kommer att gå i programmet i fortsättningen vill Keyyo inte spekulera i.

Det är klart att det finns en risk att man kan åka ut igen, det är en risk jag visste att jag måste ta. Jag är skiträdd men jag känner att min dansglädje är större än rädslan för att åka ut, och jag vill inspirera andra till att anta utmaningar och våga chansa. Det här är alldeles för roligt för att tacka nej och riskera att ångra sig senare, säger Keyyo.

TT: Hur hade du tänkt tillbringa veckan om du inte hade varit tillbaka i "Let's dance"?

Jag har hunnit köpa så mycket snacks – för 400 spänn. Det är godis som jag hade planerat att äta hela veckan, och såklart heja på mina vänner på lördag. Men ja, det blev lite ändrade planer, säger Keyyo.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?