A-
A+

Klart: Durmaz till AIK

Jimmy Durmaz är klar för AIK.
Jimmy Durmaz är klar för AIK.
FotbollTT

Fotbollsallsvenskan blir en profil rikare. Jimmy Durmaz har skrivit på för AIK. Den förre landslagsmittfältaren har tecknat ett tvåårsavtal med "Gnaget".

"Jag känner att jag kan bidra med mycket", säger han till klubbens webbplats.

Annons

Annons

Det har viskats en tid – nu är det helt klart:

Jimmy Durmaz är en AIK-spelare.

33-åringen, som har en lång utlandskarriär i bagaget, kommer att representera den allsvenska storklubben under de två kommande åren.

"Äntligen har vi fått allting på plats och jag kan inte vänta på att få dra igång med allting. Det är en fantastisk känsla att få skriva på för AIK där jag känner att jag kan bidra med mycket", säger Durmaz till AIK:s webbplats.

Durmaz kommer närmast från spel i turkiska Fatih Karagümrük och har även representerat klubbar som Galatasaray, Toulouse och Olympiakos. På cv:t finns också 49 landskamper och tre mål.

"Vi är mycket glada att Jimmy har valt att fortsätta sin fotbollskarriär hos oss i AIK. Jimmy är en naturlig ledare med otroligt mycket erfarenhet som kommer vara nyttig både på planen och i omklädningsrummet och är den typ av ersättare som vi sökt efter att Sebastian Larsson lagt skorna på hyllan", säger AIK:s vd och tf sportchef Manuel Lindberg.

Tidigare under vintern har AIK även värvat Jimmy Durmaz lillebror Elias Durmaz från Vasalund.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.