A-
A+

Kontraorder från BTS – ingen paus

Beskedet att BTS skulle ta en paus för att ägna sig åt soloprojekt togs inte väl emot av varken fansen eller marknaden. Arkivbild.
Beskedet att BTS skulle ta en paus för att ägna sig åt soloprojekt togs inte väl emot av varken fansen eller marknaden. Arkivbild.
MusikTT

BTS-fansen kan andas ut, det megapopulära K-popbandet kommer inte att splittras. Uppgifterna som spreds under tisdagen att det sydkoreanska pojkbandet skulle göra ett uppehåll som grupp för att ägna sig åt soloprojekt var helt enkelt "en felöversättning".

Annons

Annons

En representant för gruppens produktionsbolag Hybe säger till New York Post att även om medlemmarna kommer att arbeta solo, kommer de inte att sluta samarbeta.

För att vara tydlig; de är inte på paus men kommer att ta tid att utforska några soloprojekt just nu och förbli aktiva i olika format.

Det var i en video på koreanska som BTS i tisdags tillkännagav nästa steg i deras karriärer. Då hette det att de skulle göra "ett tillfälligt uppehåll", men lovade att återvända en dag. Bandmedlemmen RM sade i videon att det var "dags att arbeta på egen hand så att de kunde växa som människor".

Beskedet fick Hybes aktie att falla som en sten och enligt Variety tappade bolaget 1,7 miljarder dollar i marknadsvärde på den koreanska börsen.

Under torsdagen gick även bandmedlemmen Jung Kook ut på strömningstjänsten V Live för att försäkra fansen att gruppen kommer att fortsätta arbeta tillsammans, även när de fokuserar mer på individuellt arbete.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.