A-
A+

Kristoffer Olsson återvänder till Midtjylland

Kristoffer Olsson återvänder till Midtjylland. Arkivbild.
Kristoffer Olsson återvänder till Midtjylland. Arkivbild.
FotbollTT

Svenske landslagsmittfältaren Kristoffer Olsson är klar för en återkomst till Midtjylland.

Jag ser verkligen fram emot att bli en del av FC Midtjylland igen, säger "Koffe" till klubbens webbplats.

Annons

Annons

Kristoffer Olsson är klar för Midtjylland och den danska ligan. Han spelade i klubben mellan 2014 och 2017 och vann ligan säsongen 2014–2015.

Han lånas in och klubben har en köpoption.

Jag mådde bra när jag var här senast och minns en underbar tid med europeisk fotboll och ett danskt mästerskap. Sedan dess har klubben tagit ännu fler steg, och jag ser verkligen fram emot att bli en del av FC Midtjylland igen.

Sedan sin förra sejour i klubben har Olsson blivit en viktig kugge på Janne Anderssons mittfält i det svenska landslaget. Han står noterad för 40 landskamper.

Efter Midtjylland bar det av till AIK där han vann SM-guld 2018. Succén i Stockholmsklubben gav honom en lukrativ flytt till ryska topplaget Krasnodar.

Sommaren 2021 gick flyttlasset till belgiska Anderlecht där han första säsongen var en given startspelare men sedan blev det mindre och mindre speltid.

När jag var här (i Midtjylland) senast var jag en ung man, och nu är jag pappa, har gift mig och allt som allt utvecklats till en vuxen man. Dessutom har jag blivit ännu mer erfaren som fotbollsspelare. Jag har utvecklats mycket och blivit en bättre spelare på alla områden, säger den nu 27-årige mittfältaren.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.