A-
A+

Kyssrekord i årets "Bonde söker fru"

Linda Lindorff tillsammans med årets bönder: Filip Nilsson, Daniel Eriksson, Pär Eric 'Peja' Nilsson och Mikael 'Backis' Backstulid. Pressbild.
Linda Lindorff tillsammans med årets bönder: Filip Nilsson, Daniel Eriksson, Pär Eric "Peja" Nilsson och Mikael "Backis" Backstulid. Pressbild.
TvTT

"Bonde söker fru" är tillbaka – och den som hoppas på kärlek och romantik lär inte bli besviken.

I år är det faktiskt mer kärlek än någonsin, säger programledaren Linda Lindorff.

Annons

Annons

Det är åter dags för ett gäng kärlekssugna bönder att träda in i tv-rutan. Precis som i tidigare säsonger letar årets fyra bönder efter den stora kärleken, och enligt programledaren Linda Lindorff faller det extra väl ut i år.

Det är så otroligt skönt att få säga det, för man vet ju aldrig när man påbörjar en ny omgång hur det ska bli. Men i år är det faktiskt mer kärlek än någonsin! Vi har dessutom något slags kyssrekord, aldrig tidigare har så många blivit kyssta i programmet, säger hon.

Förväntningar

Att många bönder faktiskt har lyckats hitta kärleken genom tv-programmet är ingen slump, tror Lindorff. Att det går ganska lång tid från att bönderna presenteras i tv till att de fysiskt träffar sina brevskrivare menar hon är en del av receptet.

Veckorna går och bönderna blir mer och mer redo. De har valt ut vilka som känns bra och börjar längta samtidigt som brevskrivarna sitter på sitt håll och längtar. Förväntningarna och pirret byggs upp och är enorma innan de möts för första gången, säger hon.

Linda Lindorff lyfter även fram ett särskilt moment i programformatet, speeddejtingen, som en viktig del i pusslet som ska leda fram till kärlek:

Speeddejtingen är inte bara underhållning, den är en viktig del av formatet. De får inte en hel kväll med middag och samtal, de får liksom bara en liten aptitretare. Då handlar det inte om frågorna som ställs eller svaren som ges, det handlar enbart om kemi, säger hon.

TT: Du leder programmet för sextonde gången. Vad är det som gör att du vill fortsätta?

Att det är ett enormt privilegium att få vara nära när någon möter sitt livs stora kärlek. Det är så fantastiskt att det nästan inte går att sätta ord på, och det går bara inte att tröttna på!

Annons

Annons

"Bästa sommaren"

Mikael "Backis" Backstulid är en av årets deltagande bönder. Han blev uppmanad att söka till programmet av sina kompisar Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson, som fann varandra i "Bonde söker fru" 2018.

När man har två personer i sin närhet som har lyckats med det här så blev det ju en morot för en annan som själv hade en förhoppning att finna kärleken. Det känns helt underbart att programmet ska börja sändas nu, så att alla får följa med på den resa jag har gjort, säger han.

Att plötsligt ha fyra tjejer boende hos sig under samma tak halva sommaren beskriver Backstulid som en "väldigt speciell upplevelse".

Men samtidigt helt fantastisk. Jag rekommenderar alla som får möjlighet att ta chansen att vara med i programmet. Jag ångrar absolut ingenting från den här sommaren, det har varit en av de bästa somrarna i mitt liv, säger han.

"Bonde söker fru" har premiär i TV4 den 29 september.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.