A-
A+

Lagkamrat greps igen för misshandel på Hamraoui

Aminata Diallo, till vänster, i en match mot Sverige. Arkivbild.
Aminata Diallo, till vänster, i en match mot Sverige. Arkivbild.
FotbollTT-AFP

Fotbollsspelaren Aminata Diallo greps förra hösten misstänkt för att ha legat bakom misshandeln på lagkamraten i PSG, Kheira Hamraoui.

Nu har Diallo gripits på nytt.

Annons

Annons

Det var förra hösten som PSG-spelaren Kheira Hamraoui misshandlades våldsamt. Hon har berättat han drogs ut ur en bil och blev slagen med järnrör på benen.

Aminata Diallo körde bilen som Hamraoui satt i och greps också efteråt. Efter förhör släpptes hon dock, och hon har hela tiden bedyrat sin oskuld.

Men nu har hon gripits igen, meddelar fransk polis. Detta bara dagar efter att tre män greps för inblandning i misshandeln.

Polisen har åtta timmar på sig att fråga ut Diallo medan hon befinner sig i förvar. Sedan ska beslut tas huruvida man ska gå vidare med åtal, säger åklagare i Versailles till AFP.

De båda spelarna har gjort landskamper för Frankrike och konkurrerade om samma plats i PSG. Polisens initiala teori var att en rivalitet mellan de två låg bakom attacken.

I april stängde Paris Saint-Germain av Hamraoui efter att hon hamnat i slagsmål med lagkamraten Sandy Baltimore. Hon är dock kvar i klubben och har kontrakt fram till nästa sommar.

Aminata Diallo fick däremot inte någon förlängning efter fjolårssäsongen, och är för tillfället klubblös.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.