A-
A+

Lagkamrat omskakad av Lindelöfs skada

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo stöttar Victor Lindelöf i samband med att han fick problem i samband med Unites match mot Norwich i går.
Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo stöttar Victor Lindelöf i samband med att han fick problem i samband med Unites match mot Norwich i går.
FotbollTT-Reuters

Victor Lindelöfs andningsproblem i samband med Manchester Uniteds möte mot Norwich under gårdagen, gav starka reaktioner bland hans lagkamrater. Målvakten David De Gea drog paralleller till dansken Christian Eriksen.

Annons

Annons

Så fort det såg ut som att det var svårt att andas så betydde inte själva matchen någonting alls. Vi har redan sett Eriksen och Sergio Agüero, det är svårt att se dina lagkamrater reagera på det sättet. Jag hoppas han mår bra, sade målvakten De Gea efteråt.

Landslagsspelaren Eriksen drabbades av hjärtstopp i EM-premiären mot Finland och Barcelonas Sergio Agüero drabbades av hjärtproblem i samband med en match i början av november. För Lindelöf uppträdde problemen i andra halvlek då han fick bytas ut efter att tagit sig för bröstet.

Enligt Uniteds tränare Ralf Rangnick minns inte Lindelöf själv hur problemen uppkom.

Jag antar att han hade en kollision med en annan spelare. Han hade svårigheter att andas och hans hjärtrytm var högre än normalt.
Vi hade honom undersökt och än så länge verkar allt vara okej även om han är chockad. Förhoppningsvis kan han spela på tisdag mot Brentford.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.