A-
A+

Lämnade Frölunda – återvänder till Örebro

Joel Mustonen. Arkivbild.
Joel Mustonen. Arkivbild.
IshockeyTT

Förra veckan blev det klart att Joel Mustonen lämnar Frölunda. Nu har den 28-årige forwarden hittat en nygammal klubbadress. Han återvänder nämligen till Örebro, som han representerade två säsonger mellan 2015 och 2017.

Annons

Annons

Jättekul, kort och gott. Jag trivdes bra sist och när jag fick höra att det fanns intresse så var jag på direkt. Bara kul att det är klart, säger Mustonen, som har skrivit på ett ettårskontrakt, till Nerikes Allehanda.

Joel Mustonen är född i Sverige och fostrad i Skellefteå, men har representerat Finland på landslagsnivå. 2018–19 tog han SM-guld med Frölunda – men den senaste säsongen var tung. Mustonen gjorde endast 17 grundseriematcher innan han blev smittad av covid-19, något som påverkade honom rejält. Först fyra månader senare var han tillbaka på isen och gjorde fyra slutspelsmatcher.

Nu mår jag bra. Jag har inga problem längre så jag har legat i hårt med träningen här och kommer ansluta till sommarträningen nästa vecka. Där finns det inget att oroa sig för. Dessutom finns det tid kvar under sommaren för att komma ikapp. När vi kliver på is i augusti så räknar jag med att vara helt återställd, säger Mustonen.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!