Larsson efter smällen: "Känns bättre"

Sebastian Larsson. Arkivbild.
Sebastian Larsson. Arkivbild.
FotbollTT

Sebastian Larsson klev av skadad under derbyt mot Djurgården under söndagen. AIK-spelaren haltade av planen med smärtor i knät efter en smäll.

Inför onsdagens match mot Danmark, och kommande Nations League-matcher mot Kroatien (lördag) och Frankrike (nästa tisdag), låter mittfältaren ändå hoppfull till att vara återställd.

Annons

Annons

Det är bättre, tycker jag. Hade vi haft träning i dag hade jag inte tränat. Men vi får ta det dag för dag och se vad det blir av det, säger Larsson när landslaget samlats i Köpenhamn.

Onsdagens träningslandskamp mot Danmark präglas av speciella omständigheter med tanke på pandemin. Dels saknas förbundskapten Janne Andersson som sitter i karantän på grund av coronafall inom familjen – dels kunde fem spelare inte ansluta till truppen på grund av de brittiska coronabestämmelserna.

Det är klart att det är väldigt speciellt. Samtidigt tycker jag att vi som grupp hanterat det väldigt bra, det är glada miner när vi ses. Man får liksom ta det som det kommer, och vara beredd på att saker kan förändras, säger Sebastian Larsson.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons