A-
A+

LeBlanc och Cox hyllar Matthew Perry

'Friends'-skådespelarna Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston och Matt LeBlanc fotograferade 2002 i New York. Arkivbild.
"Friends"-skådespelarna Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston och Matt LeBlanc fotograferade 2002 i New York. Arkivbild.
NöjeTT

När Matthew Perry begravdes den 3 november fanns ”Vänner”-skådespelarna Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Courteney Cox på plats för att ta ett sista farväl. På sociala medier har det däremot varit tystare.

Det har kritiserats av fansen, men nu har Matt LeBlanc och Courtney Cox delat personliga hälsningar till den tidigare kollegan, vilket uppmärksammas av internationella medier.

"Det är med tungt hjärta jag säger farväl. De stunder vi hade tillsammans hör ärligt talat till bästa tiderna i mitt liv. Det var en ära att få dela scenen med dig och kalla dig min vän", skriver LeBlanc på Instagram och avslutar med en gliring:

"Jag gissar att du behåller de 20 dollar du är skyldig mig".

Courteney Cox hyllar även hon Matthew Perry på Instagram :

"Jag är så tacksam för varje ögonblick jag haft med dig Matty och jag saknar dig varje dag. När man arbetar med någon så nära som jag gjorde med Matthew finns det tusentals ögonblick man önskar att man kunde dela med sig av", skriver hon och bifogar ett klipp från en scen filmad i inledningen av Chandlers och Monicas kärlekshistoria.

Det var den 28 oktober som Matthew Perry hittades död i sitt hem i Los Angeles. Polisen utreder dödsorsaken, men det finns ingen misstanke om brott. Perry blev 54 år.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.