A-
A+

LeBron i blåsväder efter smocka

-
BasketTT-Reuters

Superstjärnan LeBron James fick matchstraff under nattens NBA-möte mellan LA Lakers och Detroit Pistons. I kamp om en retur slog han motståndaren Isaiah Stewart blodig.

Annons

Annons

LeBron James har precis kommit tillbaka från skada, men nu ser Lakers ut att behöva spela ännu fler matcher utan sin storstjärna.

Det var i den tredje kvarten som James och Stewart båda kämpade om en retur, en gruffig situation där James till slut svingade ut med vänster arm och träffade Stewart i ögon-området.

En upprörd och blödande Stewart konfronterade sedan James och medspelare fick gå emellan för att förhindra slagsmål. Stewart var dock svår att lugna ner. 20-åringen försökte gång på gång ta sig fram till James, till slut fick bägge spelare matchstraff, något som senare kan resultera i avstängningar.

Stewart fick sy upp mot nio stygn, enligt Pistonstränaren Dwane Casey. Han säger även att han inte tycker att Stewart bör bli straffad av NBA för sitt uppförande efter smällen.

Han var upprörd. Han borde inte straffas något.

Inte heller LeBron James borde bli avstängd, säger lagkamraten Anthony Davis.

Stewart blev fysisk med LeBron, och LeBron gjorde samma sak. Alla i ligan vet att LeBron inte spelar fult. Så fort det hände, tittade han bakåt (mot Stewart) och sa 'Oj, mitt fel, det var inte meningen', säger han.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.