A-
A+

Lindberg knockad i titelmatch

-
BoxningTT

Boxaren Maria Lindberg blev blixtinkallad till titelmatchen mot brittiskan Savannah Marshall. Men svenskan föll tungt efter att ha blivit knockad i den tredje ronden.

Annons

Annons

Annons

Annons

Maria Lindberg fick bara några dagar på sig för förberedelser inför titelmatchen mot WBO-världsmästaren i mellanvikt. Anledningen till att hon fick frågan var att Marshalls motståndare Femke Hermans, Belgien, tvingades ställa in då en i teamet testats positivt för covid-19.

Lindberg, som fyra gånger tidigare förlorat på poäng i titelmatcher, fick dock se sig besegrad ännu en gång – den här gången efter att ha blivit knockad i den tredje ronden.

Jag har all respekt för Maria och är väldigt tacksam att hon tog den här matchen. I söndags såg det ut som att jag inte skulle gå någon match alls, sade Marshall i sin segerintervju på tv-kanalen DAZN enligt SVT.
Det är alltid svårt när man har tränat för att möta en viss boxare i flera veckor och så får man en ny motståndare. Maria är tuff och hade aldrig blivit stoppad tidigare, därför trodde jag inte att matchen skulle gå så här, men jag är väldigt glad.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?