A-
A+

Lotta Schelin avslöjad i "Masked singer"

Lotta Schelin avslöjades som Jokern i 'Masked singer'. Pressbild.
Lotta Schelin avslöjades som Jokern i "Masked singer". Pressbild.
TvTT

Det visade sig att det var före detta fotbollsproffset och landslagsspelaren Lotta Schelin dolde sig bakom jokermasken i TV4:s "Masked singer".

Det är så stört så jag är fortfarande i chock över att jag har gjort det här. Hemlighetsmakeriet har varit sjukt kul. Jag hade aldrig gjort det här utan masken, sade sportprofilen i programmet.

Annons

Annons

Annons

Annons

Efter att ha framfört Lady Gagas "Born this way" och sedan Pinks "Get the party started" fick Jokern ta av sig masken. Det är programmets publikpanel som röstar om vilken känd person som ska få stanna kvar och vem som tvingas avslöja sig. Juryn, bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren får gissa vem de tror döljer sig bakom de olika maskerna.

Jokern är ett mysterium för mig. Det är tråkigt att du får lämna oss men också roligt att få se vem du är., sade Nour El-Refai och tippade samtidigt på att det var Annika Lantz hon hade framför sig.

"Masked singer" bygger på ett koncept från Sydkorea och har blivit en dundersuccé i USA. I Sverige sågs första programmet av 1,8 miljoner tittare. Förra veckan blev Christina Schollin den andra maskerade sångaren att lämna programmet, efter att hennes dotter Pernilla Wahlgren gissat att hon egentligen var Siw Malmkvist. Veckan innan avslöjades det att Sven Melander fanns bakom en av maskerna.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Bli medlem och prova Arturs music-quiz