A-
A+

Ludwig Göranssons låt nominerad till NAACP

Låten 'Lift me up', skriven av Ludwig Göransson, Ryan Coogler, den nigerianska artisten Tems och världsartisten Rihanna har blivit nominerad av NAACP.
Låten "Lift me up", skriven av Ludwig Göransson, Ryan Coogler, den nigerianska artisten Tems och världsartisten Rihanna har blivit nominerad av NAACP.
MusikTT

Annons

Annons

Låten "Lift me up" som Ludwig Göransson har skrivit tillsammans med Rihanna, Ryan Coogler och den nigerianska artisten Tems har nominerats i kategorin "enastående soul och r'n'b-sång" på NAACP Image Award, skriver Enews.

Låten skrevs som en hyllning till skådespelaren Chadwick Boseman, som gick bort 2020. Andra nominerade i samma kategori är till exempel Beyoncés "Cuff it", Mary J Blige och H.E.R:s "Good morning gorgeous" och Lizzos "About damn time".

Det är filmen "Black Panther: Wakanda Forever" som har fått flest nomineringar – hela 12 stycken, bland annat för bästa film och bästa ensemble. På tv-sidan dominerade Abbott Elementary, med nio nomineringar.

NAACP Image Awards delas ut av den amerikanska medborgarrättsrörelsen NAACP, och ska verka för att hedra skådespelare och projekt som står för mångfald inom konsten.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.