A-
A+

Lugnande besked om Blackstenius: "God prognos"

Häckens Stina Blackstenius. Arkivbild.
Häckens Stina Blackstenius. Arkivbild.
FotbollTT

Häckens och landslagets anfallsstjärna Stina Blackstenius klev av Champions League-matchen mot Benfica med smärtor i ena knät.

Nu ger klubbens läkare lugnande besked.

Vi misstänker ingen allvarlig knäskada, säger Sadesh Balasingam.

Annons

Annons

Häckens landslagsstjärna Stina Blackstenius byttes ut efter en timmes spel av onsdagens Champions League-match borta mot Benfica (1–0) på grund av smärtor i ena knäet.

"Det var en situation där det inte kändes bra, som gjorde att jag inte kunde spela vidare och jag blev orolig att det var något allvarligt. Det gör ont nu men förhoppningsvis får jag fortsatta positiva besked", säger Stina Blackstenius till klubbens webbplats.

Blackstenius har störts av en irriterad slemsäck i knäet sedan den näst sista omgången i damallsvenskan i slutet av oktober.

Häckens läkare Sadesh Balasingam ger inga ytterligare detaljer kring de nya skadekänningarna. Han säger att Blackstenius ska undersökas vidare när laget är tillbaka i Sverige efter resan till Portugal.

Vi kommer att följa upp det med magnetkamera hemma. Vi misstänker ingen allvarlig knäskada, säger han till TT på telefon från en flygplats utanför Lissabon.

Häcken hoppas att anfallaren ska kunna spela i returen mot Benfica i nästa vecka. Landslaget har sedan VM-kvalmatcher i veckan därpå.

Jag har redan varit i kontakt med landslaget och de har informerats om skadan. Det ser bättre ut i dag än i går och det är god prognos. Vi tar det dag för dag, säger Sadesh Balasingam.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.