A-
A+

Man död efter skottlossning i Malmö

Polisen var under fredagsförmiddagen kvar på platsen för skottlossning i Heleneholm i Malmö. Den skjutne mannen avled av sina skador.
Polisen var under fredagsförmiddagen kvar på platsen för skottlossning i Heleneholm i Malmö. Den skjutne mannen avled av sina skador.
BrottTT

En yngre man har avlidit efter en skottlossning i Heleneholm i Malmö. En förundersökning om mord har inletts.

Annons

Annons

Polisen fick in flera samtal vid 04-tiden på fredagsmorgonen från uppringare som hört höga smällar i området.

En yngre man fördes till sjukhus i en privat bil och avled senare av sina skador. Anhöriga har underrättats och en förundersökning om mord pågår, skriver polisen på sin hemsida.

Vill ha in vittnesmål

Jag vill att alla som tror sig har sett eller hört något ska höra av sig till polisen och sedan låta oss avgöra om detta är av intresse för utredningen. Gör inga egna bedömningar om vad som kan tänkas vara viktigt utan hör av er, uppmanar åklagare och förundersökningsledare Jeanette Sprimont.

Hon vill inte berätta om ytterligare information som polisen kan ha fått in, eftersom hon befarar att detta kan påverka tillkommande vittnesmål.

Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen och har tekniker på platsen.

Vi knackar dörr i området och har hunnit prata med ett antal vittnen. Vi har ingen gripen i nuläget, sa polisens pressinformatör Filip Annas på fredagsmorgonen.

Annons

Annons

Utreds separat

TT: Det har varit tre andra skjutningar i Malmö den senaste tiden, har nattens skjutning koppling till de här skjutningarna?

Det här utreds för sig och finns det något som pekar på att detta har en koppling till tidigare skjutningar så kommer vi naturligtvis att titta på det, svarar Filip Annas.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.