A-
A+

Man skjuten på koloniområde identifierad

Polis har spärrat av platsen kring Ärtholmens koloniområde i Malmö efter att en ung man hittats död på fredagsmorgonen.
Polis har spärrat av platsen kring Ärtholmens koloniområde i Malmö efter att en ung man hittats död på fredagsmorgonen.
BrottTT

Annons

Annons

Annons

Annons

Den person som hittats ihjälskjuten i ett koloniområde i Malmö är nu identifierad. Det rör sig om en ung man, över 18 år, och polisen söker tips från allmänheten.

Det var privatpersoner som på fredagsmorgonen hittade kroppen och slog larm till polisen. Efter att den tekniska undersökningen avslutats anser polisen att det är sannolikt att han mördats på platsen där han hittades.

Det är omständigheter kring själva skadebilden på den avlidne – och sen ärendet som sådant – som gör att vi misstänker mord, sade polisens presstalesperson Katarina Rusin till TT i går.

Området kring koloniområdet har genomsökts och vissa fynd har gjorts, men det är ännu oklart vilket värde de kommer att ha för den fortsatta utredningen, skriver polisen på sin hemsida.

I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet, rapporterar polisen på lördagen. Brottsrubriceringen är mord och polisen tar tacksamt emot fler tips från allmänheten. Iakttagelser som gjorts i området kring Ärtholmen är intressanta, i synnerhet under tidsspannet under natten mot fredag och tidigt på fredagsmorgonen.

Polisen har tillsvidare ökad närvaro i de bostadsområden som finns runt mordplatsen, både för att skapa trygghet och för att kunna fånga upp uppgifter från vittnen.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?