A-
A+

Mästaren tillbaka för att försvara STCC-titeln

'Jag förväntar mig ett tufft mästerskap i år, förmodligen ännu tuffare än förra året, och vi kommer att göra allt vi kan för att möta den utmaningen”, säger regerande STCC-mästaren Rob Huff.
"Jag förväntar mig ett tufft mästerskap i år, förmodligen ännu tuffare än förra året, och vi kommer att göra allt vi kan för att möta den utmaningen”, säger regerande STCC-mästaren Rob Huff.
STCCTT

Regerande mästaren Rob Huff återvänder till den svenska racingserien STCC för att försvara sin titel.

Annons

Annons

Annons

Annons

"Jag förväntar mig ett tufft mästerskap i år, förmodligen ännu tuffare än förra året, och vi kommer att göra allt vi kan för att möta den utmaningen”, säger Rob Huff i ett pressmeddelande.

Britten Huff bärgade titeln 2020 den sista tävlingsdagen efter seger i det sista loppet. Ett av de tajtaste mästerskapen i STCC historia.

Nytt utgångsläge

Den tidigare världsmästaren (WTCC 2012) ställer sig nu på startlinjen med ett helt annat utgångsläge än inför premiärsäsongen.

"Jag känner mig mycket mer förberedd för 2021. Jag har tävlat på fyra av de sex banor som vi kommer att köra på. Det gör det enklare att ställa in bilen för varje bana, snarare än att behöva ta allt från grunden", säger Huff.

Teamchefen Fredrik Lestrup är glad över att kunna ta hit Huff, som bor i Dubai, för en andra säsong. Segern förra året ändrar förutsättningarna för teamet.

Annons

Annons

Starkare startfält

Att vara försvarande mästare är nytt för oss och det är naturligtvis en enorm utmaning, särskilt som det ser ut som om vi kommer att möta ett ännu starkare startfält i år, säger teamchefen.

STCC-premiären körs på Ljungbyhed 4 och 5 juni.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?