McGregor misstänkt för sexuellt övergrepp

Conor McGregor. Arkivbild.
Conor McGregor. Arkivbild.
KampsportTT-AFP

MMA-stjärnan Conor McGregor, 32, har gripits av polis på den franska ön Korsika, misstänkt för sexuellt övergrepp och förargelseväckande beteende, meddelar åklagarmyndigheten på Korsika.

Annons

Annons

Det är emellertid inte första gången 32-åringen hamnar i blåsväder. I mars 2019 greps han i Miami misstänkt för rån och skadegörelse och 2018 dömdes han till samhällstjänst och terapi för att hantera sitt temperament, efter att ha attackerat en buss med andra MMA-utövare.

Numera är han pensionerad. Den 7 juni i år meddelade den irländske fajtern att han lägger av med sin proffskarriär. Det är tredje gången som irländaren har dragit sig tillbaka från sporten. 2016 tog han en paus när han skulle bli pappa och i mars förra året meddelade han att han skulle sluta efter att ha fått storstryk av ärkerivalen Khabib Nurmagomedov i oktober 2018.

McGregor är en av de populäraste stjärnorna inom MMA. Han har vunnit 22 av 26 MMA-titlar och var den första i UFC att inneha två mästertitlar samtidigt – lättvikt och fjädervikt.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons