A-
A+

Melissa Horn klar för "Så mycket bättre"

Melissa Horn beger sig snart till Gotland och inspelningen av kommande säsong av 'Så mycket bättre'. Arkivbild.
Melissa Horn beger sig snart till Gotland och inspelningen av kommande säsong av "Så mycket bättre". Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Annons

Annons

Vis- och popsångerska Melissa Horn ska vara med i höstens säsong av "Så mycket bättre". Det avslöjar Dagens Nyheter.

Hon är den senaste i raden av avslöjade deltagare, som under sommarens inspelning på Gotland ska umgås och tolka varandras låtar i programmet.

2008 debuterade Melissa Horn med skivan ”Långa nätter”. Sedan dess har det blivit ytterligare fem album. Det senaste var ”Konstgjord andning” som utkom 2019.

Medverkan i underhållningsprogrammet var långt ifrån självklar för sångerskan som normalt håller en förhållandevis låg profil.

Jag har aldrig tolkat andras låtar förut och dessutom ska det filmas under en hel vecka. Det är helt klart mycket som är nytt för mig. Men det är spännande också, säger hon till DN.

Tidigare i dag offentliggjordes också att Thomas Stenström, som fick ett stort genombrott med låten "Slå mig hårt i ansiktet" 2014, ska medverka i årets omgång.

Det kommer att bli jättekul tror jag. Att dricka vin och vara med på middagar, det är jag bra på, sa han i Mix Megapol på fredagsmorgonen.

Uddevallasonen har sedan genombrottet släppt albumen "Rör inte min kompis" och "Dreamer" och är aktuell med sitt kommande album "Spring baby spring".

"Så mycket bättre" har sänds i elva säsonger på TV4.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova på vårt medlemskap för endast 19 kr