A-
A+

Minaj i covidbråk med brittiska regeringen

Nicki Minaj får kritik från Boris Johnson. Arkivbild.
Nicki Minaj får kritik från Boris Johnson. Arkivbild.
NöjeTT

Nicki Minaj får kritik från Storbritanniens premiärminister Boris Johnson efter att hon spridit ovetenskapliga teorier om coronavaccinet på Twitter, skriver Aftonbladet.

Annons

Annons

Nicki Minaj skrev i ett inlägg att en "kompis till hennes kusin" tagit vaccinet och blivit impotent, då hans testiklar svullnat upp. Storbritanniens högste medicinskt ansvarige under pandemin, professor Chris Whitty, tycker att Nicki Minaj borde skämmas att sprida desinformation till sina 22 miljoner följare.

Det finns ett antal myter som går runt. Några som bara är fåniga och några som är utformade för att skrämma folk. Det där är en av dem, det är helt enkelt inte sant, sade Whitty under brittiska regeringens presskonferens på tisdagen.

Boris Johnson tog sedan upp tråden och pratade om en annan Nikki, nämligen doktor Nikki Kanani, som har informerat allmänheten i Storbritannien under pandemin.

Jag är inte så bekant med Nicki Minajs verk som jag borde vara. Men jag känner till superdoktorn Nikkin Kanani och hon skulle säga till er att alla borde ta vaccinet, sade han.

Nicki Minaj skriver på Twitter att hon tar premiärministerns uttalande som en diss, men att hon "älskar honom ändå" på grund av hans brittiska dialekt.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!